Branduri și oameni în timpul protestelor

#NeamUnit nu este doar o lozincă. Alături de oameni care pretestează de câteva zile au fost și brandurile, unele mai mari, altele mai mici. De noi îi leagă solidaritatea, dincolo de orice dorință de a ieși în față sau de a se promova. Protestatarii au primit băuturi calde, mâncare, suport pentru a-și expune propriile idei, dar și locuri în care să stea sau locuri în care părinții îți pot lăsa copiii. Toate gesturile de mai jos, în minunata lume a brandurilor, se cheamă real-time marketing. Într-un mod decent și incredibil în același timp, în real-life se cheamă omenie.

Băuturi calde
TED’S COFFEE CO oferă cafea, iar Re:Modelier ceai cald.
Share Cafe se alătură cu supă și ceai cald. Ceainaria Rendez-Vous s-a alăturat listei tot cu ceai cald, alături de Green Hours jazz-caféBocca espresso bar – cafea caldă din partea casei.  Pain Plaisir ofertă o porție de biscuiți, Parola: #nuOUG80-90 Gastropub & More oferă și o cafea/un ceai cald celor care merg la protest. 5 to go au fost împărțit băuturi calde la fața locului.

McDonald’s Romania a împărțit ceai și cafea în Mc Donald’s Piața Victoriei, după ora 18. Ceea ce mi se pare super cool.

Mâncare

Yellow.Menu a venit cu supă caldă în Piața Victoriei. Celor care le ieșea în drum, Jerry’s Pizza a oferit câte o felie de pizza celor care intrau în pizzerie cu parola #altăîntrebare. Lucru valabil în mai multe orașe: București, Ploiești, Pitești, Constanța sau Brașov. Oliviera.ro a adus pizza în piață.

Cazare

Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharestși Little Bucharest oferă cazare gratuită pentru cei din afara Bucureștiului care aleg să vină la protestele de aici.

Pancarte și print

Corner Shop pune la dispoziție toate materialele pentru pancarte. Printoteca a fost în piață cu printuri. Sedra Advertising printează gratis bannere

Pentru părinți
Gradinita Tom Sawyer deschide ușile pentru cei mici. Program: non-stop.
Și ZOOT Romania pune la bătaie niște căldură cu ceai cald la ZOOT – Cabina De Fericire – Victoriei.
Pentru că nu ajungea semnalul la toată lumea, Orange a adus o antenă mobilă în piață.

EJobs caută Români implicați și liberi. O modalitate originală de a uni oamenii. Poți să „aplici” aici.

Și lista rămâne deschisă.

Update

Ryanair scoate spre vânzare 2000 de bilete Pe ruta Timișoara-București.

Comentarii

S-ar putea să-ți placă