Despre influenceri și alte dileme

Felul în care căutăm să luăm deciziile – de preferat pe cele mai bune – s-a schimbat în ultima vreme. Dacă înainte ne era la îndemână să întrebăm vreun apropiat și să lăsăm ca părerea lui să cântărească în luarea deciziei noastre, acum a devenit și mai la îndemână să dăm un search pe Google. O căutare banală deschide zeci de ferestre, zeci de păreri împărțite despre produse, filme, cărți, viață, dragoste și orice, semnate de bloggeri sau video-bloggeri… adică de liderii de opinie. De influenceri, care sunt din ce în ce mai prezenți și fac o mare diferență în mediul online și în viața noastră, a consumatorilor de zi cu zi.

Ei bine, ei fac tema discuției de anul acesta la Digital Divas. Scena conferinței și audiența reunesc o mare parte din liderii de opinie din Fashion & Beauty blogging. Anul acesta, pe 17 mai, la Palatul Bragadiru, influencerii dezbat cele mai noi tendințe și prezintă idei și studii de caz pentru cei care sunt deja prezenți sau vor să se lanseze în publishing-ul online.

Printre cei invitați să vorbească despre cum recunoaștem un influencer, cum și de ce lucrează brandurile cu aceștia sunt Stela Toderașcu, Alexandra Chelu, Matei Dima și Lorena Buhnici. Programul conferinței și toate detaliile despre teme și speakeri, găsiți negreșit aici.

Seara la palat se încheie cu felicitări și premii, într-o gală care recunoaște meritele celor mai bune proiecte din zona frumosului. Abia aștept să văd la cine merge titlul de Digital Diva of The Year. Sesiunile de prezentări din cadrul conferinței și Gala Digital Divas Awards 2017 se văd și online, pe www.digitaldivas.ro.

Mai multe detalii despre accesul la eveniment și program sunt disponibile pe www.digitaldivas.ro.

Comentarii

S-ar putea să-ți placă