Primăvara începe cu Social Media Summit 2017

Dacă până acum mi-am tot băgat unghia în gât, pe românește, că mă trezeam să mă înscriu în ultimul moment și nu mai prindeam loc, ba se întâmpla nu-știu-ce și era imposibil să ajung, anul ăsta am fost foarte pe fază și m-am înscris regulamentar, din timp. Mi s-a răspuns repede repejor și pe 1 martie voi fi toată ziua la Social Media Summit 2017,  în calitatea de blogger.

Ce se întâmplă la Social Media Summit?

Tot ce contează în Social Media. Evenimentul adună laolaltă cei mai influenți oameni din online și comunicare: specialiști în comunicare, oameni din agenții și companii, influenceri, bloggeri și vloggeri. Se discută lucruri din .ro, se pun pe masă cele mai bune strategii de promovare din social media, se analizează cele mai bune campanii din 2016, se fac previziuni cu privire la tendințele din online pentru 2017.

Tot la Social Media Summit se lansează Digital Report, un proiect editorial – reper care dezvăluie care sun cele mai relevante bloguri din Romania, care sunt cei care sunt pe val din topurile vlogosferei, cine face vâlvă pe Insta, car sunt cele mai importante agenții de la noi, care sunt bloggerii care au colaborat intens cu agențiile dar și vice-versa. Punând sub lupa, desigur, ce s-a întâmplat în 2016.

O altă chestie super-tare din programul pe anul acesta (care poate fi consultat aici) este debate-ul dintre media online și media tradițională. Fiecare formă va fi susținută după un cronometru de câte o echipă înarmată cu argumente pro și contra. Mamă, cred că o să fie super interesant!

Dacă ai lăsat pe ultimul moment înscrierea, s-ar putea să mai prinzi un loc și astăzi, dacă ești super norocos. Ieri se mai făceau înscrieri, însă vorbim despre ultimele locuri. Mai multe despre Social Media Summit București 2017 puteți afla de pe site și de pe Facebook. Ne vedem la #SMSBucurești2017.

 

Comentarii

S-ar putea să-ți placă