Omul fără granițe este noua avangardă

Săptămâna aceasta Musette a prezentat, în avanpremiera, colecția de primăvară-vară a anului viitor. Într-un cadru restrâns și o locație absolut surprinzătoare din inima orașului, colecția SS2017 se definește ca fiind „o gură de aer proaspăt, cu arome tropicale”.

Cine s-ar fi gândit că Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară București ar putea găzdui un eveniment de fashion? Ei bine, MUSETTE. Au preluat un spațiu cel puțin neobișnuit, adică niște sere și au surprins prin inovație și neconvențional. Au dat mână liberă unor studenți la Horticultură iar aceștia și-au făcut de cap în cel mai creativ și frumos fel. Astfel, a căpătat contur panoul principal.

x_dscf7624

Protagonistul pe care îl propune noua colecție este omul modern, liber, fără prejudecăți, care uită de statut social și îmbrățișează alte culturi, ca o extensie a personalității sale. Iar toată colecția a fost proiectată în zona de suprapunere a unui stil urban-industrial cu elemente naturale, organice. Asta s-a văzut și în ținutele show-ului, prin materialele folosite și asocierea neobișnuită a acestora. Nylon și mătase, celuloză, bumbac, dar mai ales ale celor folosite pentru genți și încălțăminte: glitter, nylon, piele, bumbac, textil, satin. Toate aceste resurse au fost folosite responsabil, transformând, fără a distruge, mesajul colecției fiind unul de responsabilizare individuală în raport cu mentalitatea de consumator. ”Am folosit materia primă până la epuizare – am confecționat haine, apoi genți, pantofi, și cele mai mici accesorii” Cristina Bâtlan, art director și fondator Musette.

Preferatele mele din colecția Musette SS2017:

mircea-netea-dsc04206_web mircea-netea-dsc04209_web                                         mircea-netea-dsc04228_web

Rezumatul evenimentului:

https://www.youtube.com/watch?v=Q7wzogSFFeg

unnamed

 

Prezentarea unei colecții care este realizată din piele și din materiale neconveționale este o noutate pentru Musette. Este primul eveniment la acest nivel pentru un producător românesc de încâlțăminte, genți și accesorii Premium.

www.musette.ro

 

 

 

Comentarii

S-ar putea să-ți placă