De ce mă duc la Good Wine – trei motive

Mă pricep puțin, spre deloc la vinuri. Cunosc unul bun, dar cam amărui, căruia îi spune vin la tine sau dar îl prefer pe cel mai special, adică vin acasă la noi. Dincolo de orice poezie, există ceva anume ce face un vin mai special decât altul și oricât de stângace aș fi în fața subiectului, știu sigur că vinurile se aleg după multe alte principii decât cel cunoscut de mine: principiul etichetei frumoase.

Așadar, nu știu ce planuri de week-end v-ați făcut voi, însă eu în week-end spun prezent la cel mai mare târg de vinuri, adică Good Wine, un eveniment cu tradiție, vechi ca un vin bun, adică de 18 ani. Ce vrea o fată de la o așa mare degustare de vinuri?

  1. Să înțeleg cine cu cine se pupă – Iar aici mă refer la asocierea vinului cu tipuri de mâncare. Poate toți oamenii pământului știu, dar eu nu știu care vin completează gustul unei mâncări bune. Vin alb cu pește, roșu cu carne? No idea, dar voi afla la Good Wine, ediția cu numărul 18.
  2. Să mă bucur de o experiență completă – Good Wine este primul și cel mai mare eveniment dedicat vinului și industriei de vinificație din Romania, renumit și la nivel internațional. Astfel, evenimentul adună producători din mai multe colțuri ale lumii. Ținând cont că vinurile nu sunt doar de privit, ci și de degustat, zic să avem o experiență cât mai completă.
  3. Să știu și eu, într-un mare final, cum anume este „un vin bun” – fără gust amar de plec de la tine. Sper.

Extra: Acesta ar putea fi un prilej bun să procur niște cadouri de soi pentru prietenii mei pasionați de vinuri, care le-ar aprecia la adevărata valoare.

good-wine

Evenimentul se desfășoară în acest week-end, 25-17 noiembrie, la Romexpo, în Pavilionul C1. Biletele se cumpără de la intrare. Informaţii despre eveniment găsiți pe pagina de facebook sau pe site-ul oficial.

Comentarii

S-ar putea să-ți placă