15 ani de pasiune pentru sănătate

Tare-mi plac poveștile scrise bine, alea ce-și lasă amprenta în timp. Poveștile acelea care încep cu A fost odată ca niciodată un vis și niște oameni care doar în asta credeau. Ceva asemănător s-a întâmplat în urmă cu 15 ani, când o mână de oameni tineri credeau în forța naturii și puneau la cale să vină în ajutorul sănătății cu remedii din natură. Așa că, în 2002 apare pe piață Dacia Plant, o companie care pentru care tradiția a fost întotdeauna un punct de reper, dar care ținut constant   sub lupă nevoile reale ale consumatorului.

După 13 ani de cercetări în industria alimentară și farmaceutică, compania brașoveană ajunge în topul celor mai apreciate companii românești din sectorul său de activitate. Cred că succesul e scris de pasiune pentru natură și pentru lucruri făcute în mod responsabil: folosind cele mai bune ingrediente – majoritatea provenite din culturi proprii – și cele mai bune tehnologii. Compania a păstrat mereu în armonie tradiție și inovație, produsele lor fiind inspirate din rețete tradiționale, adaptate stilului modern de viață.

Natura are cheia sănătății

Între miturile legate de vindecarea prin gândire pozitivă și îndoparea cu tot felul de pastile, Dacia Plant vine cu soluții naturale pentru sănătate și comercializează de la ceaiuri, la produse anti-răceală.  Toate produsele pe care le produc nu conțin aditivi, conservanți, coloranți sau îndulcitori, fie că vorbim despre siropuri, tincturi, ceaiuri, comprimate sau produse alimentare. Despre brandurile din portofoliul lor puteți afla mai multe de pe site-ul lor, daciaplant.ro.

La ceas aniversar, Dacia Plant va invită acasă la ei, în Piața Sfatului din Brașov, pe 2 iulie. Vă sunt pregătite tot felul de cadouri și activități, iar seara se încheie cu mugur de fluier, adică un concert live susținut de cea mai iubită trupă de rock românesc – Pheonix. Dacă aveați planuri pentru o escapadă de weekend, aveți un motiv în plus să alegeți Brașovul.

Ca să marcheze și mai bine cei 15 ani de succes, Dacia Plant are pentru voi și un concurs pe Facebook. De participați, puteți câștiga un week-end la Brașov pentru două persoane și produse Dacia Plant. Succes!

Comentarii

S-ar putea să-ți placă